Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.
logo Nye metoder

Møte i Bestillerforum 23. september 2024

Sakslisten publiseres ca. 1 uke før møtet.

23.
september
2024
  1. 23. sep. 2024

Tid og sted

Når

  1. 23. sep. 2024

Hvor

.

Siden oppdateres nærmere møtet.​

Det vil kunne komme flere metoder basert på anmodninger, metodevarsler og forslag til møtet. Fullstendig agenda for møtet publiseres ca. en uke i forkant av møtet.

Forslagsfrist til møtet (utløpt): 11.06.2024

Innspillsfrist til møtet: 03.09.2024

Under oversikten for "Forslag" får du informasjon om hvordan du sender inn anmodninger eller forslag om metodevurdering og hvordan du kan gi innspill til anmodninger, forslag og metodevarsler.

 
Innkomne anmodninger, forslag og metodevarsler til møtet fordelt på metodetype (Klikk på ID-nummer for å komme til metodesiden): 

Legemidler

  • ID2021_027 Lisokabtagen maraleucel (Breyanzi) til behandling av voksne pasienter med relapsert eller refraktært diffust storcellet B-cellelymfom (DLBCL) og primært mediastinalt storcellet B-cellelymfom (PMBCL), etter to eller flere linjer med systemisk behandling. 
  • ID2021_050 Lisokabtagen maraleucel (Breyanzi) til behandling av voksne pasienter med relapsert eller refraktært follikulært lymfom grad 3B (FL3B), etter to eller flere linjer med systemisk behandling.
  • ID2020_091 Idecabtagene vicleucel (Abecma) til behandling av voksne pasienter med tilbakevendende og refraktær myelomatose som har fått minst to tidligere behandlinger, inkludert et immunmodulerende middel, en proteasomhemmer og et anti-CD38-antistoff, og hvor det er påvist sykdomsprogresjon under den siste behandlingen. 
  • ID2020_053 Baricitinib (Olumiant) til behandling av moderat atopisk dermatitt hos voksne og pediatriske pasienter fra 2 år og eldre som er kandidater for systemisk behandling.
  • ID2024_037 Opdivo (nivolumab) og Yervoy (ipilimumab) i kombinasjon som førstelinjebehandling av voksne med høy mikrosatelitt instabilitet (MSI-H) eller mismatch repair deficient (dMMR) metastatisk kolerektal kreft. 
  • ID2024_038 Benralizumab (Fasenra) som tilleggsbehandling hos pasienter med relapserende remitterende eller refraktær eosinofil granulomatose med polyangiit (EGPA).  
  • ID2023_026 Sacituzumabgovitekan (Trodelvy) som monoterapi til behandling av voksne med inoperabel eller metastatisk hormonreseptor (HR)-positiv, HER2-negativ brystkreft som har fått endokrinbasert behandling og minst to ytterligere systemiske behandlinger i avansert setting.  
  • ID2024_039 Kunstig intelligens-basert bildetolkning for diabetisk retinopati.  

I arkivet «Møter i Bestillerforum for nye metoder» finner du hele agendaen (innkalling), saksdokumenter og protokoll så snart disse foreligger.


Metodesidene til hver enkelt metode oppdateres med selve beslutningen i løpet av uken som følger etter hvert møte. Protokollen publiseres så snart den er godkjent.